Kako bolan imaš obraza,ili si bezobrazan,da dođeš u istočnu Hercegovinu,koju si pokrao uzduž i poprijeko,u kojoj si napravio par milionera, fukara koje progovaraju na čelu sa generalnim ti sekretarom Lukom Petrovićem i mnogima kojima se smiješi optužnica,a i zatvor !

Nemoguć je svaki drugi epilog !

Eto čujem policija je spremila posebne mjere zaštite.Znam i zašto.Plašiš se da ti neko auto ne okrene ka Tužilaštvu BiH.

Milorade sve znam !

Dolaziš da jačaš izborna štabove. A dobro znaš da možda nećeš izbore sa slobode gledati ili još gore da ćeš morati od naroda bježati.

Sutra ćete u Trebinju dočekati trebinjski šljam. To su ljudi za koje tvoj donedavni prijatelj Dobroslav Ćuk tvrdi da su balavurdija.

Ko zna za njih ? Niko ozbiljan. Inače, što reče tvoj bivši prijatelj Ćuk da nisi ni ti ni tvoja stranka više magnet ni za koga sem za blesave i neupućene ljude.

U pravu je Ćuk.Opasno se s tobom družiti. Nekako u poslednje vrijeme ispade ko s tobom sađaše tikve žestoko mu se o tintaru lupaju. Nemaš ništa u tintari Luke Petrovića, Ilije Tamindžije, Blagoja Šupića pogotovo. Glupi ljudi. Da nije par momaka u Trebinju kojima navedeni plaćaju reket da ih niko ne mlati, ovi bi ti bili svi u gipsu,što ne znači da neće !

Gladan narod Milorade hoće u svaki belaj !!!Gladan čovjek ne kalkuliše !!!

Što je tvoj sin nekom Hercegovcu bitan,ako je dobio,a dobio je 5 miliona maraka,ako taj Hercegovac krepava od gladi.Nimalo mu nije bitan ! Udario se po obrazu čestitog ,siromašnog Hercegovca !

Ja sam rekao ovim tvojima što me prate da ću ti kad tad zavaliti šamarčinu za sve tvoje laži i prevare,koje sam progutao.

Ali bojim se da nisam jedini !Ustvari možda bi ti dobro došao jedan predizborni degenek. Bilo kako bilo siguran sam da tvoj dolazak u Trebinje ne donosi ništa drugo nego smrad i nove provokacije vjerovatno usmjerene protiv gradonačelnika Slavka Vučurevića ! Ništa ti je to Milorade ! Da znaš,popio sam jutros kafu s ljudima iz SDA,SBB-a i Pokreta za Trebinje,ni jedni ni drugi ni treći te ne doživljavaju ozbiljno. Ove lopove iz energetskog sektora vide na robijii.Realno.To će tako biti. Naravno,pokušao je Luka prijetnjama dobiti preko mene glasove Bošnjaka.Nema šanse !

Ko je Luka Petrović? Prodavač parfema,koji je u zadnjih 5,6 godina maznuo na jeftinu foru pare iz Hidroelektrana.

Ko ti je Grigorije ? Čovjek koji u današnjem Avazu šahovnicu iznad Mostara zove grbom Crvene zvezde.Nimalo smiješno ! Grigorije ti je zadnji demagog,koji ćete držati s Vatikanskim izaslanicima,samo mi onda nije jasno što ložiš Bošnjake o nekakvom partnerstvu.Vjeruju ti ljudi.Neće dugo ! Lagan si za pročitati. Šta Dodik može obećati trebinjcima a da je istina !Ništa ! Sve je obećao !

I sve je ništa,poput njega ! Biće interesantno slikati one koji hodaju s tobom.

Trebaju nam te fotke ! Moramo znati na koga više nikada ne smijemo računati.

Dobro došao u Trebinje izrode Srpski i neka ti sveta Nedelja bude opomena,šta si uradio sa čestitim i ponosnim Hercegovcima.

Takav nam se u istoriju više nikada ne rađao !!!

Bolje bi bilo da ti je mati abortirala.

To bi bio spas za mnoge Srbe,od kojih sam jedan i ja,koji ispaštaju zbog tebe i žive od danas do sutra,ali još uvijek s obrazom,bezobrazni Milorade !

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here