Čestitam Vam na izboru: “Za Vašu Decu”, braćo Srbi. Ovih dana sam posebno sretan i veselim se Vašem izboru. Drago mi je da ste, skoro pa jednoglasno, izabrali svoju sreću i budućnost. Ovde u Sarajevu su ljudi suzdržani i ljuti, što je jedan Šešeljevac koji nam je radio, radi i radiće o glavi, na čelu komšijske države. Nigdje entuzijazma kod Bošnjaka, iako je vlast proglasila prestanak stanja nesreće i svi bi trebali postati sretni. E vala, ja se baš osjećam, baš, baš, sretno, ko da sam iz rsa i ko da sam, sačuvaj Bože, Srbenda sa dna kace. Istina je, da ja nisam volio te četnike, dok su zlo po Bosni širili i dok su brinuli o Bosanskoj djeci, a i o Hercegovačkoj.

Čika Aleksandar sa devojčicom, čiji se tata nalazi na radu u Nemačkoj

Sad kad ih više nema i sad kad se brinu o Vašoj deci, više ih ne mrzim. Nekako ih sad volim, kao što ste ih Vi, braćo Srbi, voleli, kad su sticali vašu ljubav i glasove, baveći se Bosanskom decom.

Znači najkraće rečeno, nas ne Šešeljišu više, pa mi nekako milo oko srca što su prešli na svoje, da Šešeljišu.

Ovo je u stvari dokaz, da su Srbi i Bošnjaci braća. Iste ljude volimo i mrzimo, samo ne u isto vrijeme i ne iz istih razloga. Kad smo mi mrzili Slobu, vi niste. Vi ste ga obožavali, od Gazimestana, preko Krajine , Vukovara, Keraterma, Omarske, Manjače, preko Sarajeva do Srebrenice i tako sve do Oluje, a kad je popušio i Krajinu i Kosovo i doživio bombardovanje Srbije od NATOa, zamrzli ste ga i predali dželatima, ko onomad Karađorđa.

Četnički Vojvoda Šešelj, Četnički Vojvoda Nikolić i prestolonaslednik Vučić

Tako su i vojvode prošle. Prva ljubav Vam je bio vojvoda ravnogorskog antifašističkog četničkog pokreta, Vojislav Šešelj, pa ste ga ispratili u Den Haag. Druga ljubav, vojvoda Toma-diploma, koji je izdao svog tvorca i komandanta, dok je ovaj bio u zatvoru i zajedno sa najtalentovanijim Šešeljevcem, pocijepao i poderao stranku. Izabrali ste ga za predsednika Srbije. To što je vojvoda Toma učinio, vojvodi Voji, to je i sam doživio od tajnika (seretarice i potrčka) Vučića, koji naraste do Vuka, ali osta, vojvoda bez titule, koja mu bijaše obećana. Ništa zato, jer je dobio Srbiju od dva dela, koja nije više cela, kakva je bila, dok je bila iz 3 dela. Tako mali od kužine posta najpoznatiji Šešeljevac, poznatiji i važniji i od samog vojvode Šešelja.

Srpska policija tuče Srpske mladiće na klupi u parku

Opozicija Vam je braćo nikakva, gotovo ko kod nas. Gospodin Nenad Čanak i gospodin Čeda Jovanović, jedini koji priznaju genocid u Srebrenici i osuđuju agresiju na BiH, nisu dobili ni 1% glasova. Ostala opozicija, koja nije izašla na izbore i nije neka opozicija. Taj Vam Boško Obradović i njegove dveri su baš, baš, opozicija . Naime, njima je na prvom mjestu Ljotić, pa Nedić, pa Draža , a poziciji je prvo Draža, pa Nedić, pa da izvinete, Ljotić, tek na trećem mjestu.

Tako je i u rsu. Vladajućoj partiji je Ratko Mladić junak, a Karadžić heroj, dok je Draža na trećem mjestu, a opoziciji ili najistaknutijim članovima, koji se bore protiv Dodika , gospoji Trivić i mladom Stanivukoviću, je Draža idol, a Karadžić junak, dok im je Mladić heroj. Braćo Srbi kod Vas je, i s ove i s one strane, Drine, najviši vojni čin: RATNI ZLOČINAC, a najveće odlikovanje, ORDEN ZA GENOCID SA LENTOM ZA ZLOČINE PROTIV ČOVEČNOSTI.

Kod nas, pak, za SDA , Mustafa Busuladžić nije fašista i stave mu ime na osnovnu školu, a vođa opozicije u Sarajevu Hadži-Dino Konaković, sad to ime, ne da skinuti sa osnovne škole. Mladi Muslimani traže da se ukine ulica Maršala Tita, što će simpatizeri fašista podržati, tj. opozicija na čelu sa Konakovićem, a već se i potpredsjednica naše (njihove) stranke, koalicioni partner sa Konakovićem, izjasnila, da ona to razumije, jer su Albanci pod Titom bili diskriminisani, te pošto je ona udata za Albanca, potpuno shvata ovu inicijativu.

Hrvatski vitezovi

Još da nam hoće vratiti Vilsonovo šetalište u Musolinijevo, kako se zvalo, dok smo bili pod okupacijom, ndh, od 1941 do 45. Tako bi se malo izašlo u susret i ugroženim Hrvatima koji u Sarajevu i nemaju ulica njihovih heroja, Ante Pavelića, Maxa Luburića, Jure Francetića ili makar Slobodana Praljka..Imaju i braća Hrvati opoziciju HDZu i Čoviću, a to je HDZ 1990. I kod njih se koplja lome, oko toga je li veći heroj Prlić ili Praljak. Dok je za jedne veći heroj Dario Kordić, za druge je Tuta Naletilić.

Eto braćo, zato sam sretan. Kod nas, ovamo, nevalja ništa, al mi nešto milo, kad ni kod Vas nije bolje. Da Vam crknu krave i da su nam prazne štale.
Ko nas je kleo, nije dangubio. E pa ni ja ne mislim dangubiti, pa sam naumio, jednom sihirhodži platiti 200 markica, da Vam zapiše 2 zapisa, da Vam se ,makar dvije, želje ostvare. Prva, da se prisajedinite sa majčicom Rusijom, a druga, da zamijenite “Bože Pravde” i da Vam himna bude : “Gosudarstvenni Gimn Rossijskoj Federacii”

Vukale Vukalić

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here