Ne kontam šta se čeka?

U najtežim trenutcima za našu domovinu, kad vanjski i unutrašnji neprijatelj podriva zemlju sa svih strana, najnoviji udar na profesoricu i direktoricu je uznemirio svakog poštenog građanina.
Nije mi jasno šta nam se treba desiti da se probudimo i dignemo u odbranu domovine.
Šta čeka Tv Hayat, šta čeka Tv Igman?

Šta čeka konzilij bijelih mantija sa kliničkog centra??!

Zar ne vide doktori, sestre i cjelokupno osoblje, da je ovaj fotošopirani udar na direktoricu ujedno udar na cijeli zdravstveni sistem, koji se godinama urušava, na zadovoljstvo mrskih nam neprijatelja. Pod hitno bi morali izdati saopštenje i jasno osuditi ovakvu podlu rabotu plaćeničkog portala raport.ba, čije šejtansko djelovanje i mržnja prevazilazi i ozloglašeni Charlie Hebdo .
Jasno i glasno zatražiti da se objave imena svih novinara i vanjskih saradnika, a bogami i čitaoca raporta.ba, jer ne mogu oni biti zaštićeni, a i pticama na grani je jasno da su to očiti neprijatelji, ne samo zdravstva nego i naše partije SDA, a i svih Bošnjaka.

Odmah, da inspekcije utvrde ko ih plaća i da se oduzme neprijateljima dozvola za rad. Takvi, a i njihove uže i šire familije, neće biti liječeni ovdje. Konzilij bi isto trebao da zatraži da svi zbiju redove u odbrani zdravstvenog sistema, u ova teška vremena korone. Prvenstveno borci, koji su se borili za ovakvo zdravstvo i ovakvu zemlju.
Treba tražiti izjašnjenje i od naše omladine: “Zašto šute?”
Zar je teško da informatičari među njima dokažu da je ovo očiti Fotošop? Sa te, takozvane fotografije, jasno se vidi da je neka osoba maskirana i vide se tenisice koje sigurno cijenom ne prelaze niti 300 markica.
Zar je teško matematičarima dokazati preciznom formulom da je broj tenisica sa takozvane fotografije za dva broja manji od stvarnog broja uvažene nogice od naše nam direktorice. Sa te samozvane i samoproglašene fotografije je očito da maskirana osoba ide od mercedesa, a ne prema njemu. Ni virtuelni džip Mercedes nije u imovinskoj kartici familije Izetbegović. Pa i predsjednik je nedavno izjavio da nema auta u privatnom vlasništvu. Nema taj fotošopirani auto ni tablice da bi se mogao otkriti vlasnik. Nema fotosa, pa tim ni dokaza, ko je parkirao auto. Nije krivica odvesti auto sa zabranjenog mjesta, nego dovoženje na isto. A vala i suprug šuti, umjesto da kao legalista, a na nedavni prijedlog mladih muslimana, po hitnom postupku promijeni Titovu ulicu u Ulicu profesorice Sebije, te tako začepi usta neprijateljima zato što će buduća parkiranja biti po zakonu, jer u svojoj ulici se možeš ponašati kao svoj na svom.
Zahtjevati da se objavi ime policajca koji je na osnovu fotošopa napisao direktorici kaznu. Iako je čuo da je to fotošop, on se brani da je mislio da fotošop znači kad je neko u šopingu, a neko mu načini foto. Fotošoping.
E ni on niti njegova familija neće biti liječeni u našem kantonu. Ko se od doktora drzne da ga liječi, gospođa Enra Suljić će mu pokrenuti oduzimanje licence.
Tog policajca još danas suspendirati jer sigurno radi za Čamparu. Sve ovo miriše na Efendićevo maslo, a fotosi su specijalnost one Ćudićke. To sve ukazuje da je u pozadini svega Konaković i njegov akademik Zukorlić koji naredbe dobija od najpoznatijeg Šešeljevca Vučića, a sve je osmislila Moskva.
Zašto ne slikaju plaćenici iz Raporta.ba gdje Miletova supruga parkira ili Viškovićeva ili suprug Cvijanović ili Čovićeva gospođa ..e pa gospodo iz Raporta šta je previše – previše je. Na kraju krajeva, zar to pravedni i prepošteni Tegeltija nije fino objasnio da je neovlašteno snimanje, potkivanja krivično djelo. Zašto bi se neovlašteno snimanje bahatog parkiranja drukčije tretiralo nego krivično djelo plaćeničkog i mrskog Raporta.ba
Zašto Gordana Tadić šuti i ne privodi i ne zatvara Raport.ba, sa sve čitaocima, a poslije će se ljutiti kad nam Ameri ocijene pravosuđe visoko korumpirano i u fazi raspadanja.
Ovo je, vala, kap koja je prelila čašu i mislim da su se sa današnjim danom svi uslovi stekli za kijamet i strašni sud.

Nije mi jasno šta se čeka???

Vukale Vukalić, NoPasaran

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here